PROVA PÅ OLIKA IDROTTER STOCKHOLM


Självklart önskar man att alla barn får möjligheten att prova på olika idrotter Stockholm på bästa sätt. På Trolliz har vi gjort ett enkelt och smidigt upplägg där barnen får testa flera sporter under en och samma termin. Att välja endast en aktivitet en hel termin kan vara svårt för ett barn som inte prövat på någon sport tidigare. Vårt schema under en termin är väldigt varierat med både individuell såväl som lagsport samt alltifrån gymnastik till bollsport. Vi har en gruppindelning anpassat efter ålder, 3-4 år i en grupp och 5-7 år samlade i en annan grupp. Vi brinner för att förmedla gemenskap, inspiration och rörelseglädje till alla barn som deltar i våra grupper.

I en terminsavgift så är det ett träningstillfälle i veckan under sex veckor. Varje härligt träningspass består av 45 minuter och det är en ny sport för barnen att prova på vid varje tillfälle. Deltagarna erhåller en superfin Trolliz T-shirt, en tjusig guldmedalj och sist men inte minst en häftig vattenflaska från Trolliz. Barnen är givetvis försäkrade under alla träningstillfällen hos oss, det är en olycksfallsförsäkring via Folksam. Visst låter det som ett roligt sätt för barnen att prova på olika idrotter Stockholm? Läs mer här!

Barngymnastik Stockholm

DAGS FÖR ERT BARN ATT PROVA PÅ OLIKA IDROTTER STOCKHOLM?

Image

Trolliz erbjuder en prova-på-avgift så att ni kan komma och testa en gång, skulle ni komma fram till att ni ångrat er så betalas då resterande belopp från anmälningsavgiften tillbaka till er. Det här gör att ni kan känna er trygga att komma med barnen och prova på olika idrotter Stockholm. Vi har bra service då ni dagligen kan nå oss antingen via telefon eller mail om ni har några funderingar. Det går även bra att träffa våra ledare personligen för era frågor då de är på plats i hallen. Vi hälsar er varmt välkomna till en familjär och tillmötesgående idrottsskola.

.


Anmäl er till Stockholms roligaste barnträning


ANMÄL DITT BARN HÄR