NANNYFÖRETAG STOCKHOLM


Hur tänker ni kring Nannyföretag Stockholm? Vilka förmågor är viktiga hos en nanny som ska verka i er familj? Vi på Trolliz Barnpassning hjälper er att reda ut vilken barnpassare som kan passa just era särskilda önskemål. Alla familjer är unika och därför vill vi skräddarsy och hitta den rätta nannyn för er. Detta har vi fallenhet och talang för! Vi kommer garanterat hjälpa er att få en barnvakt som kommer att fungera som en resurs och bli en klippa för era barn. Många skulle förmodligensäga att vi är genuint petiga när vi rekryterar. Självklart utförs alltid en grundlig bakgrundskoll med kontrollerande referenser plus utdrag hos polisens belastningsregister. Sedan genomförs fördjupad intervju och samtal med den sökanden för tjänsten.

Som ni kommer att bli varse så är vi ett mycket seriöst och värdigt nannyföretag Stockholm. Det är ingen tillfällighet att vi har ett gott och ansett rykte om oss på Trolliz Barnpassning, det är något som vi är mycket stolta över och alltid vill bibehålla. Är er önskan att få hjälp med barnen på kontinuerlig veckobasis eller mer vid enstaka tillfällen? I vilket fall som helst så kan vi vara behjälpliga och hitta rätt potentiell person för er. Kontakta oss redan idag så kan vi börja sondera utefter er behovsbild.

Våra barnvakter är otroligt barnkära och 100 % fokuserade på ditt barn under sitt uppdrag. Vi erbjuder trygg och lekfull barnpassning och alla våra barnvakter är självklart utbildade i HLR. Läs mer här!

Nannyföretag Stockholm

NANNYFÖRETAG STOCKHOLM SOM KAN SIN SAK!

Image

Idag är det mycket förmånligt att anlita ett nannyföretag Stockholm då ni kan använda er av RUT-avdraget. Den senaste informationen som gäller i dagsläget hittar ni på skatteverkets hemsida när det avser regler för RUT-avdraget. På Trolliz har vi samma pris för vår barnpassning oberoende om det är dag, kväll eller helg. Det är endast storhelger som avviker med ett extra tillägg. Det enda krav vi har är att vi har en debitering på minst tre timmar per tillfälle. Man kan se det som en slags garanti och löfte till våra nannys. Annars blir det svårt att få de bästa och seriösa barnvakterna att vilja bli anställda av oss. Vi är ett nannyföretag Stockholm som värnar om våra anställda och era barn på det bästa och mest optimala sättet. Varmt välkomna till Trolliz Barnpassning!


Trygg och lekfull barnpassning


ANLITA EN BARNVAKT HOS OSS