Tanken bakom Trolliz

Vi på Trolliz Nanny älskar barn! Våra barnvakter är lekfulla, kreativa och ansvarfulla och ser till så att ni får en lugnare vardag. Det är mycket som ska hinnas med under veckorna och det är ofta svårt att få ihop allt, Trolliz Nanny är er förlängda arm – vi hjälper er att få ihop vardagspusslet! För oss är det viktigt att timmarna tillsammans med er barnvakt blir meningsfulla för barnet.

Vår grundtanke är att alla familjer och barn är unika. Vi skräddarsyr er profil efter ert behov och kommer fram till en lösning som passar just er familj bäst. Det är ni som bestämmer hur timmarna med barnvakten ska se ut. Våra barnvakter kan hjälpa er med allt från att hämta och lämna på dagis och skola, läsa läxor till att laga mat och naturligtvis leka! Med betoning på leka; Trolliz handlar nämligen mer än något annat om lekfull barnpassning!

Trolliz vill att ni ska känna er trygga i våra händer och har därför med omsorg valt ut våra barnvakter. De utbildas självklart i hjärt- och lungräddning. Det du kan förvänta dig av våra barnvakter är att full uppmärksamhet ligger på barnet, att de deltar i aktiviteter tillsammans med barnet och är engagerade i sin uppgift.

Våra ledord

Kvalitet

  • Vi väljer våra barnvakter väl och de har alla utbildning eller erfarenhet inom barnpassning.
  • Våra kunder är det viktigaste för oss och vi vill tillhandahålla riktigt bra service. Vi har kundservice per telefon och e-post alla dagar i veckan. För oss är det självklart att du som kund ska få hjälp på bästa och snabbaste sätt.

Engagemang

  • Alla vi på Trolliz Nanny har något gemensamt – vi älskar barn! Alla våra barnvakter är engagerade och kreativa och dem hittar alltid på något nytt och roligt för att stimulera era barn, stora som små.

Ansvar

  • Barnsäkerhet är högt prioriterat hos oss på Trolliz och alla våra barnvakter är utbildade i HLR för barn genom företaget ”Life in Mind” och försäkrade med ansvarsförsäkring- och olycksfallsförsäkring hos Folksam.