NANNY


Våra barnvakter är otroligt barnkära och 100 % fokuserade på ditt barn under sitt uppdrag. Vi erbjuder trygg och lekfull barnpassning och alla våra barnvakter är självklart utbildade i HLR. Läs mer här!

Nanny

Anlita en nanny hos oss

Image

Våra barnvakter är lekfulla, kreativa och ansvarfulla och ser till så att ni får en lugnare vardag. Det är mycket som ska hinnas med under veckorna och det är ofta svårt att få ihop allt, Trolliz Nanny är er förlängda arm – vi hjälper er att få ihop vardagspusslet! För oss är det viktigt att timmarna tillsammans med er barnvakt blir meningsfulla för barnet.

Vår grundtanke är att alla familjer och barn är unika. Vi skräddarsyr er profil efter ert behov och kommer fram till en lösning som passar just er familj bäst. Det är ni som bestämmer hur timmarna med barnvakten ska se ut. Våra barnvakter kan hjälpa er med allt från att hämta och lämna på dagis och skola, läsa läxor till att laga mat och naturligtvis leka! Med betoning på leka; Trolliz handlar nämligen mer än något annat om lekfull barnpassning!

.


Trygg och lekfull barnpassning


ANLITA EN BARNVAKT HOS OSS