NANNY STOCKHOLM


Letar ni efter en pålitlig, noggrann och erfaren nanny Stockholm? Vi på Trolliz Nanny kan garanterat hjälpa er med rätt barnpassare som passar er familjs behov.

Hur går det då till när vi rekryterar nanny Stockholm åt er? Jo, följande sker i den grundliga processen:

  • Vi går tillsammans igenom med er behovsbilden ser ut. Exakt vad behöver ni stöttning med? Vad ni förväntar er av barnvakten?
  • I det här skedet så går vi ut med en annons via flera rekryteringsföretag, arbetsförmedlingen samt vår hemsida.
  • Nu sker en selektering när vi går igenom ansökningarna. Vi kollar främst på det mest angelägna, det är om det finns erfarenhet av barn. Vi kollar även närmre på att man behärskar skrivkunskaper i svenska språket, samt slutförd gymnasieutbildningen och ålder på sökanden.
  • Sedan är vi framme vid den personliga intervjudelen. Här går vi grundligt och omsorgsfullt igenom delar som: ansvarstagande, erfarenhet, tankar om framtiden och hängivenhet angående passande av barn.
  • Därefter görs en utomordentligt gedigen kontroll av referenser plus utdrag från belastningsregistret hos polismyndigheten.

  • Ser vi vid det här laget att den utvalde har kommit så här långt med fantastiska lovord, ett belastningsregister utan anmärkningar plus att vi har fått ett gott helhetsintryck så får vår kandidat eller kandidater skriva en personlig presentation med bild till er.
  • Här arrangerar vi en träff hemma hos er så får ni chansen att själva ställa frågor till kandidaten.
  • Uppstår det god personkemi så rekryteras personen och arbetet kan sättas igång. Naturligtvis så har vi på Trolliz Nanny regelbunden koll på utvecklingen.

Våra barnvakter är otroligt barnkära och 100 % fokuserade på ditt barn under sitt uppdrag. Vi erbjuder trygg och lekfull barnpassning och alla våra barnvakter är självklart utbildade i HLR. Läs mer här!

Nanny Stockholm

ANLITA ER NANNY STOCKHOLM VIA OSS, SÄKERT & TRYGGT!

Image

Ni som familj kan sannerligen känna er tillit och förtroende till vår duktiga nanny Stockholm. Nu kan ni andas ut och få ihop livspusslet på ett bättre sätt än någonsin. Givetvis så är alla våra barnpassare utbildade i hjärt- och lungräddning samt att de har olycksfall och ansvarsförsäkring via Folksam. Påbörja sökandet efter er perfekta nanny Stockholm genom oss på Trolliz, vi kan vår sak!


Trygg och lekfull barnpassning


ANLITA EN BARNVAKT HOS OSS