INTEGRITETSPOLICYVILKA UPPGIFTER VI SAMLAR IN OCH VARFÖR

Denna integritetspolicy beskriver hur Trolliz AB samlar in, lagrar och använder information om dig som är kund hos oss och om dig som använder vår webbplats. Policyn gäller från och med den 25 maj 2018.

Kontakt- och anmälningsformulär

I våra kontakt- och anmälningsformulär samlar vi in de personuppgifter som du kan se i formuläret. Denna information samlar vi in för att kunna hantera din fråga eller anmälan till någon utav våra tre tjänster; barnträning, barnpassning och barnkalas.

För dig som är kund hos Trolliz lagrar vi följande personuppgifter:

  • Namn
  • Personnummer
  • Adressuppgifter
  • Telefonnummer

Dessa uppgifter lagrar vi för att de behövs när vi skapar våra grupper och för att vi ska kunna kommunicera med dig samt debitera för den aktivitet du deltar i. När du är kund hos oss finns även din e-postadress i vår e-postlista för nyhets- och marknadsföringsutskick, dessa kan du när som helst välja att avregistrera dig från.

För dig som är deltagare i vår barnträning, använder vår barnpassningstjänst eller anordnar barnkalas via oss lagras uppgifterna så länge du är kund hos oss, och därefter i ett år.

SÄKERHET

Vi delar inte dina uppgifter med någon. Informationen lagras i lösenordsskyddade molnverktyg. Endast Trolliz VD och viss personal har tillgång till informationen.

HUR LÄNGE VI BEHÅLLER DINA UPPGIFTER

För dig som är deltagare i idrottsskolan eller använder vår barnpassningstjänst lagras uppgifterna så länge du är kund hos oss, och därefter i ett år.

VILKA RÄTTIGHETER DU HAR ÖVER DINA DATA

Du kan när som helst kontakta oss via info@trolliz.se för att undanbe dig utskick från oss, begära information om vilka uppgifter vi har om dig, eller be oss  att ta bort alla personuppgifter vi har om dig.

Vi kommer aldrig dela eller sälja din information till tredje part så länge vi inte är skyldiga enligt lag att göra det. Din information används således enbart av Trolliz AB.

COOKIE-FILER

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar.