Tanken bakom Trolliz

Vi på Trolliz Idrottsskola tycker att idrott är jätteroligt! Och den idrottsglädje vi känner vill vi gärna sprida till alla barn med spring i benen.

Vi vet att det finns mängder av aktiviteter för barn idag. Många barn är dessutom nyfikna och vill testa dem alla. Men vi vet också att det kan vara jäktigt för både barn och föräldrar att ha flera aktiviteter i veckan. Ibland kan det dessutom bli dyrt om barnet vill sluta, börjar med en annan aktivitet, slutar igen… Men hur ska man som barn veta vad man tycker är roligt, om man inte får prova?

Precis – man måste ju få prova sig fram. Därför har Trolliz skapat en ”prova-på”-termin med ett brett utbud av olika idrotter. Under Trolliz-terminen får man testa sex olika idrotter tillsammans med våra engagerade ledare, så att man får en chans att hitta de sporter man tycker är allra roligast. Med betoning på roligt; Trolliz handlar nämligen mer än något annat om idrottsglädje.

Våra ledord

Kvalitet

  • Vi väljer våra ledare väl och de har alla utbildning eller erfarenhet inom barn, idrott och ledarskap.
  • Vi vill se varje individ och har därför strävar vi alltid efter att ha max 15 barn per grupp.
  • Våra kunder är det viktigaste för oss och vi vill tillhandahålla riktigt bra service. Våra ledare finns alltid till hands i hallen för att svara på era frågor, och vi har kundservice per telefon och e-post alla dagar i veckan. För oss är det självklart att du som kund ska få hjälp på bästa och snabbaste sätt.

Engagemang

  • Alla vi på Trolliz Idrottsskola har något gemensamt – vi brinner för idrott och för barn! Det här engagemanget utmärker Trolliz, samt vår vilja att skapa en familjär stämning och god gemenskap i våra grupper.
  • Vi tycker om att följa ”våra” barns idrottsliga och personliga utveckling, och att finnas som ett stöd och en ”pushare” på vägen.

Ansvar

  • Vi bryr oss om ditt barn och tar givetvis inga som helst risker under våra träningar.
  • Självklart är alla våra deltagare försäkrade under träningen hos Folksam.
  • Det är ytterst viktigt för oss att du som förälder känner tillit och förtroende för ledaren.

Trolliz grundare

Trolliz Idrottsskolas grundare heter Julia Hansson och har en lång bakgrund inom idrottens värld. Julia har ägnat sig åt judo i hela sitt liv, och har tävlat för svenska landslaget på både ungdoms- och juniornivå.

”I min egen judoklubb fick jag börja träna barn på nybörjarnivå. Redan då insåg jag att jag ville ägna mig åt ledarskap, idrott och barn. Sedan dess har jag bl. a. jobbat som barnunderhållare utomlands, arbetat i idrottsskolor och vidareutbildat mig inom ledarskap”.

Julia Hansson, grundare Trolliz Idrottsskola