Så säger våra deltagare

Jag vill tacka för väldigt bra aktiviteter och ett väldigt trevligt upplägg. Vi tycker att ni verkligen är suveräna på att ta er an barnen. Trolliz har varit väldigt uppskattat, mycket trevligt, roligt och nyttigt! Ni gör ett toppenjobb med detta, verkligen!

Jakob S

Ni gör ett fantastiskt bra jobb med barnen på Trolliz. Min son är jättenöjd och inspirerad så han fortsätter övningarna i dagar efter varje tillfälle han varit hos er. Jag kommer absolut rekommendera Trolliz till andra föräldrar. Vi är som sagt jättenöjda!

Sara M

Både jag och min dotter har varit jättenöjda med Trolliz! Jag har även äldre barn så vi har hunnit prova på en hel del olika barngymnastik-grupper och detta är utan tvekan den med bäst upplägg och definitivt bäst ledare. Ni är så otroligt proffsiga och lär er alla barnens namn på nolltid. Imponerande!

Malin J

Jag har aldrig sett maken till proffsigare ledare som redan från start memorerade alla barnens namn, ni utstrålar att ni tycker att det hela är roligt och ni möter verkligen barnen på ett fantastiskt sätt.

Maria A

Ni är jätteduktiga med barnen! Min son som är en riktig blygis törs mer än jag hade vågat hoppas på och han längtar till varje gång!

Malin N

Jag tycker att ni har varit utomordentliga vad gäller kommunikationen. Har nog aldrig varit med om att det funkat så bra! Jättebra med återkopplingar efter varje tillfälle samt diverse påminnelser. Jättestort tack för ert engagemang!

Julia H

Innehållet har varit bra och varierat samt att det har varit på en lagom nivå. Avslutningen med ”high five” gör att barnen går från passet och känner sig glada! Likaså är det positivt att ni direkt sett när något barn inte vill vara med, att ni försökt uppmuntra och få med barnet i leken igen.

Helena M

Vi vill tacka er alla ledare! Terminen var jätterolig för våra döttrar och vi är jättenöjda. De är stolta över deras medaljer och tog dem idag till skolan och förskolan.

Reem A