Barngymnastik Stockholm


Barngymnastik Stockholm? I Trolliz Idrottsskola i Stockholm får barn mellan 3 och 7 år träna tillsammans med våra engagerade ledare och prova på olika idrotter under 6 veckor. Varje vecka introduceras en ny idrott, allt ifrån bollsporter och brottning till friidrott och barngymnastik Stockholm  – kanske hittar man sin favoritsport efter en termin hos Trolliz!

Något som är helt fantastiskt för barn är att få röra på sig, testa olika idrotter och på ett lekfullt sätt träna upp motorik och koordination. Förslagsvis så är barngymnastik Stockholm en populär aktivitet där barnen förbättrar rörelseträningen på ett genomtänkt sätt. På Trolliz har vi skapat ett koncept där barnen får väldens bästa möjlighet att pröva skiftande idrotter.

Det här är ett riktigt bra upplägg då allt detta ingår på en och samma terminsavgift. Många föräldrar uppskattar att barnen får chansen att testa på olika saker för att sedan kanske mer hitta sin ”grej” bland alla dessa aktiviteter. För hur ska man kunna veta vilken idrott man vill hålla på med i en hel termin. Det kanske är så att det är barngymnastik Stockholm är det som föll mest i smaken, då är det lättare att anmäla sig till termin med enbart gymnastik sedan.

Många av våra deltagares föräldrar beskriver det här som ett perfekt sätt att komma igång med rörelse och idrott för de mindre barnen. Vi har delat upp det så att de minsta barnen som är mellan 3-4år går i gruppen Trolliz Mini och de större som är mellan 5-7år går i Trolliz Maxi.

Barngymnastik Stockholm

Välkomna till Trolliz Barngymnastik Stockholm

Image

Ett av våra mål med bland annat barngymnastik Stockholm är att barnen verkligen ska längta hit för att få delta i våra olika aktiviteter. Då har vi lyckats med glädjen och nyfikenheten, det viktigast av allt för att få barnen att vilja röra på sig.

Är ni intresserade att testa Trolliz upplägg och till exempel barngymnastik Stockholm?

Kul, läs mer på vår hemsida och det går givetvis utmärkt att anmäla sig där också.

Barnen behöver ha med sig ett par skor som är lämpliga för ändamålet samt bekväma kläder att röra sig i. Hjärtligt välkomna till ett glatt och engagerat gäng på Trolliz! Läs mer om Barngymnastik Stockholm här!


Anmäl er till Stockholms roligaste gymnastik


ANMÄL DITT BARN HÄR