Välkomna till Trolliz barngymnastik i Stockholm höstterminen 2019. Vi startar en ny termin v 45 i november!

I Trolliz Idrottsskola i Stockholm får barn mellan 3 och 7 år träna tillsammans med våra engagerade ledare och prova på olika idrotter under 6 veckor. Varje vecka introduceras en ny idrott, allt ifrån bollsporter och brottning till friidrott och barngymnastik  – kanske hittar man sin favoritsport efter en termin hos Trolliz!

Höstterminen 2019 start v 45 finns vår idrottsskola för barn på följande orter: Sollentuna & Solna.

barngymnastik stockholm
En termin med Trolliz

I Trolliz Idrottsskola får barn mellan 3–7 år möjligheten att prova på olika idrotter under en termin. LÄS MER

barngymnastik stockholm
Pris och villkor

Här hittar ni information om allt som ingår i avgiften, samt våra fullständiga villkor. LÄS MER

barngymnastik stockholm
Här hittar ni oss

Trolliz håller sina barnträningar runt om i Stockholm. Träningstider, startdatum och idrottshall finner ni här! LÄS MER

Anmäl ditt barn till Stockholms roligaste barngymnastik i Stockholm!

SÅ SÄGER VÅRA DELTAGARE

barngymnastik stockholm

Tanken bakom Trolliz

Vi på Trolliz Idrottsskola tycker att idrott är jätteroligt! Och den idrottsglädje vi känner vill vi gärna sprida till alla barn med spring i benen. Vi vet att det finns mängder av aktiviteter för barn idag som ex barngymnastik Stockholm. Men hur ska man som barn veta vad man tycker är roligt, om man inte får prova? Man måste ju få prova sig fram! Därför har Trolliz skapat en ”prova-på”-termin med ett utbud av olika idrotter, så att man får en chans att hitta de sporter man tycker är allra roligast. Med betoning på roligt; Trolliz handlar nämligen mer än något annat om idrottsglädje.
barngymnastik stockholm

GENERATION PEP!

Vi ställer oss bakom Generation Peps vision – att alla barn och unga ska ha möjligheten och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Idag kommer bara tre av tio unga upp i den rekommenderade mängden fysisk aktivitet, 60 min per dag. Detta vill vi vara med och förändra! Genom att bedriva en verksamhet som genomsyras utav idrott och rörelse, bidrar Trolliz till ett hälsosammare samhälle där fokuset primärt syftar till att främja barns motorik, motverka ohälsa samt öka det livslånga intresset för daglig fysisk aktivitet.

Tillsammans skapar vi en folkrörelse för bättre hälsa!