IDROTTSAKTIVITETER FÖR BARN


Söker ni efter idrottsaktiviteter för barn Stockholm som skulle passa för ert barn? Hur vet man då vad de skulle tycka är roligt när de kanske inte har sysslat med en specifik idrott innan? På Trolliz har vi tagit fasta på att alla barn borde få den lyckosamma fördelen att få testa olika sporter. Hur ska de annars kunna veta vad de tycker är skojigt? Därför kan ni anmäla ert barn till en termin där det rullar på med olika aktiviteter som till exempel: gymnastik, brottning, fotboll, friidrott och basket. Att få blanda olika idrottsaktiviteter för barn Stockholm under en och samma termin är enastående bra enligt många som deltagit tidigare. Det kan vara just det som gör att ert barn hittar en älsklingssport som de vill fortsätta med senare. Så är era barn mellan 3-7 år så är ni varmt välkommen till oss för att ha roligt utan prestationskrav, såväl som att få ledas av engagerade ledare som verkligen ser till varje individs behov. Läs mer här!

Idrottsaktiviteter för barn Stockholm

IDROTTSAKTIVITETER FÖR BARN STOCKHOLM, VARIATION UNDER SAMMA TERMIN!

Image

Riksidrottsförbundet informerar oss om att rörelse är en nödvändig del i varje barns sociala, motoriska och personliga utveckling. Det finns en stor mängd med olika idrottsaktiviteter för barn Stockholm, välj Trolliz om ni vill testa olika sporter.

Vi bedriver en seriös och trygg idrottsskola för barn, är man i ålder 3-4 år så ingår man i gruppen Trolliz Mini och för barnen som är mellan 5-7 år så är man med i Trolliz Maxi. Positiva, utbildade, erfarna samt hängivna, det symboliserar våra ledare väldigt väl. Barnen är alltid försäkrade via Folksam under våra träningspass och allt som behövs är ett par funktionsdugliga skor plus bekväma kläder att träna i. Ni kommer direkt känna den familjära och härliga atmosfären hos oss. Vårt mål är att få barnen att riktigt längta och se framemot nästa träningstillfälle! Låt era barn få testa olika idrottsaktiviteter för barn Stockholm genom oss på Trolliz och ha roligt under resans gång att hitta sin favoritidrott.


Anmäl er till Stockholms roligaste barnträning


ANMÄL DITT BARN HÄR