IDROTT FÖR BARN STOCKHOLM


Söker ni som många andra efter en pålitlig och seriös idrottsskola för era barn i Stockholmsområdet? Det finns såklart en stor mängd av olika föreningar och skolar med inriktning på idrott för barn Stockholm. Men om ni vill hitta den där genuina och hängivna idrottsskolan som fokuserar på rörelseglädje och lek för de små barnen, så vill gärna vi på Trolliz presentera oss. Vår strävan är att inspirera barn att se framemot rörelse och träning naturligt. Vi tar ett stort ansvar att alla barn ska trivas hos oss och vi är mycket engagerade i vårt ledarskap.

Tänker ni som föräldrar att det vore ypperligt att barnen skulle få möjligheten att prova på olika idrotter och aktiviteter? Vi förstår precis dilemmat när barnen har bestämt sig för exempelvis brottning och sedan efter några tillfällen så kommer de på att de hellre vill spela fotboll. Då står man där och har betalat in en hel terminsavgift helt i onödan. Och hur ska man som barn veta exakt vilken sport man vill syssla med när de inte har fått testa sig fram. På Trolliz får barnen den fantastiska möjligheten att pröva flera olika aktiviteter under en och samma termin. Vi har flera populära sporter att välja mellan som: friidrott, gymnastik, fotboll, brottning och basket. Läs mer!

Idrott för barn Stockholm ska kännas enkelt, roligt och okomplicerat!

Idrott för barn Stockholm

IDROTT FÖR BARN STOCKHOLM? VI HAR ETT PERFEKT VARIERAT UPPLÄGG!

Image

När barnen har fått gå en termin hos oss och haft kul med varierande idrotter så kan de förhoppningsvis ha hittat någon favoritaktivitet som de vill fortsätta med. Vi bedriver vår idrott för barn Stockholm på tre orter i dagsläget: Solna, Sollentuna och Sundbyberg.

På Trolliz lever och andas vi rörelseglädje! Prestationskrav existerar inte under vårt tak, att barnen ska känna en lustfylldhet inför idrott är det viktigaste av allt när det avser idrott för barn Stockholm. Våra hängivna ledare har naturligtvis utbildning och erfarenhet av barn och idrott. Välkomna till oss!


Anmäl er till Stockholms roligaste barnträning


ANMÄL DITT BARN HÄR