HYRA GYMNASTIKSAL STOCKHOLM KALAS


Med Trolliz kan du hyra gymnastiksal Stockholm kalas för ett minnesvärt kalas

Image

Trolliz är er förlängda arm, vi fixar barnens födelsedagskalas åt er! Hos oss kan du hyra gymnastiksal Stockholm kalas. Våra kalasvärdar är oerhört lekfulla och genom kreativitet och äventyr skapar vi minnesvärda upplevelser för era barn och hens vänner!

Vilket av våra två upplägg passar er?

 • Kalas hemma

  Vill ni arrangera kalaset hemma, på innergården, trädgården eller varför inte i en närliggande park? Trolliz tillhandahåller två kalasvärdar som anordnar dans och lekar samt två valfria aktiviteter där man kan välja mellan ansiktsmålning, gnuggisar (tatueringar) och-/eller ballongfigurer föreställande svärd och hundar. Aktiviteterna anpassas efter barnens åldrar och Trolliz står för allt material. Se prislista för två kalasvärdar under två timmar:

 • Taxa 1 – 2500 kr (Södermalm, Kungsholmen, Norrmalm och Östermalm)

 • Taxa 2 – 2700 kr (Solna, Sundbyberg, Bromma och Enskede/Årsta)

 • Taxa 3 – 3000 kr (Sollentuna, Danderyd, Lidingö, Nacka, Järfälla, Huddinge, Täby och Tyresö)

 • Om ni bor i någon av följande kommuner: Värmdö, Haninge, Salem, Botkyrka, Ekerö, Upplands Väsby, Vallentuna, Österåker, Sigtuna eller Upplands-Bro – mejla oss om prisuppgifter.

 • Hyra gymnastiksal Stockholm kalas

  Om ni vill ha kalaset i en extern lokal kan vi ordna en gymnastiksal i närliggande område till ert hem. Vi ordnar en häftig och utmanande hinderbana med musik som barnen älskar. Se prislista för två kalasvärdar under två timmar:

 • Taxa 1 – 3300 kr (Södermalm, Kungsholmen, Norrmalm och Östermalm)

 • Taxa 2 – 3500 kr (Solna, Sundbyberg, Bromma och Enskede/Årsta)

 • Taxa 3 – 3800 kr (Sollentuna, Danderyd, Lidingö, Nacka, Järfälla, Huddinge, Täby och Tyresö)

 • Om ni bor i någon av följande kommuner: Värmdö, Haninge, Salem, Botkyrka, Ekerö, Upplands Väsby, Vallentuna, Österåker, Sigtuna eller Upplands-Bro – mejla oss om prisuppgifter.

TILLÄGG

Vill ni lägga till ansiktsmålning, gnuggisar och-/eller ballongfigurer till upplägg nummer två? Det är absolut inga problem! Priset per aktivitet är 300 kr och det skriver ni med i samband med att ni gör er kalasbokning.

VILL NI BOKA EN MASKOT TILL ERT KALAS?

Om ni vill ha en maskot som kommer på besök under kalaset för att leka, dansa och busa med barnen kostar det 500 kr. Ni kan välja mellan en enhörning, nallebjörn eller prinsessorna från Frozt (Elsa & Anna).

TANKEN BAKOM TROLLIZ

Image

Vi på Trolliz älskar att jobba med barn. Vi vill skapa roliga och meningsfulla upplevelser för barn genom träning, barnpassning och kalas! Vår förhoppning är att upplevelserna som vi skapar ska leva kvar hos barnen under en längre tid och bli positiva minnen för livet! Vår vision är att skapa en aktiv och lekfull vardag för barn med spring i benen. Detta skapar vi genom våra trygga barnvakter som alltid lyckas hitta på roliga och kreativa lekar för att underhålla barnen som de passar, våra engagerade idrottsledare som alltid peppar och utmanar barnen under träningarna samt våra glada kalasvärdar som kan lyfta vilken fest som helst! 

Trolliz ledord är Glädje, Engagemang och Trygghet. Det här är egenskaper som vi värdesätter högt hos vår personal, dessa värderingar ska prägla hela vår verksamhet.

Image

VÅRA LEDORD

BARNTRÄNING

Image

BARNPASSNING

Image

BARNKALAS

Image

barnkalas stockholm

Roliga och lekfulla barnkalas hittar ni hos Trolliz


Boka ert barnkalas hos oss