GYMPA FÖR BARN STOCKHOLM


Är det dags att hitta rätt idrottsskola eller klubb som erbjuder gympa för barn Stockholm?

Ni som föräldrar vill känna er trygga med att det ställe som ni väljer för era barn tar ansvar och är pålitliga. Därför är det viktigt hos oss på Trolliz att det max är 15 barn i en grupp. Då har våra ledare möjlighet att ha koll på varje individ och dess utveckling. Och på tal om ledare, vi väljer dessa med stor omsorg och noggrannhet. Att de har erfarenhet och/eller utbildning inom barn, ledarskap och idrott är en självklarhet för oss. Hos oss möts ni av en trygg, lättsam och familjär stämning när ni kommer för att gå på gympa för barn Stockholm. En fråga som är av yttersta vikt när ni anmäler ert barn till en aktivitet är om skolan eller klubben har någon slags försäkring när barnen utför träningen.

På Trolliz är alla barn försäkrade via Folksam under idrottspasset. Som förälder kan ni känna er lugn i vår idrottsskolas regi då vi aldrig tar några risker med barnen under aktivitetens gång.

Gympa för barn Stockholm

GYMPA FÖR BARN STOCKHOLM, SÅ HITTAR NI RÄTT IDROTTSSKOLA!

Image

Idag är det mer angeläget än någonsin att våra barn och unga får röra på sig. De sitter framför skärmar under långa stunder samt att det är överlag mer stillasittande i barnens vardag. Detta engagerar oss på Trolliz och vi vill få alla barn att känna gemenskap och lyckan i att röra sig. Anmäl ert barn till gympa för barn Stockholm redan idag och börja uppleva alla fördelar som det för med sig.

Har ni frågor som rör gympa för barn Stockholm så har vi utmärkt kundservice alla dagar i veckan, både på telefon och mail. Det är smidigt och enkelt att komma i kontakt med oss. Våra duktiga ledare är också på plats i hallen om ni personligen vill ställa frågor eller få matnyttig information.


Anmäl er till Stockholms roligaste barnträning


ANMÄL DITT BARN HÄR