BARNVAKTSHJÄLP STOCKHOLM


Är ni som många andra oerhört kräsna när det gäller att hitta rätt barnvaktsförmedling Stockholm? Vi har all respekt och förståelse för det! Det är era barns välmående och trygghet det handlar om. Våra barnvakter är fullt fokuserade och närvarande under sitt uppdrag, detta är obestridligt för oss. Likaså när det avser barnsäkerheten, samtliga barnpassare har utbildning i HLR.

Vi är lyhörda för era behov och önskemål, beskriv för oss vad ni särskilt vill ha hjälp med och vad ni vill ha ut av barnpassningen och er barnvaktsförmedling Stockholm. Det kan vara bland annat att vara behjälplig med läxläsning, matlagning, lämning & hämtning på förskola/skola mm. Oavsett om ni vill ha hjälp på daglig basis eller endast någon gång ibland så håller vår barnpassning högsta nivå. Hos oss möts ni av kvalité, kreativitet, initiativförmåga, ansvarskänsla och positivitet.Våra barnvakter är otroligt barnkära och 100 % fokuserade på ditt barn under sitt uppdrag. Vi erbjuder trygg och lekfull barnpassning och alla våra barnvakter är självklart utbildade i HLR. Läs mer här!

Barnvaktshjälp Stockholm

BEHOV AV SKICKLIG BARNVAKTSHJÄLP STOCKHOLM?

Image

Hos oss på Trolliz är det en förutsättning att vi alltid värnar högt om barnens säkerhet och trygghet. Våra barnvakter är därför utbildade i hjärt- och lungräddning samt ansvars- och olycksfallsförsäkrade. Vad kostar det då att anlita barnvaktshjälp Stockholm?

När ni vänder er till oss för våra tjänster så är det alltid samma pris oavsett om det är helg eller inte med reservation för storhelger då det tillkommer ett påslag. På vår hemsida kan ni läsa mer utförligt om exakta timpriser, RUT-avdrag samt rabatter som gäller vid frekvent barnvaktshjälp Stockholm.


Trygg och lekfull barnpassning


ANLITA EN BARNVAKT HOS OSS