BARNVAKT STOCKHOLM


När ni ska anlita en barnvakt Stockholm så är det betydelsefullt att personkemin stämmer och att barnvakten har tidigare erfarenhet av barn. Hur hittar man då den enastående barnpassaren då? Känns som ett stort projekt att anställa någon. Välj en trygg och säker lösning genom att vi på Trolliz hittar er barnvakt Stockholm åt er istället.

Vi utformar ett upplägg som är helt och hållet anpassat efter hur er behovsbild ser ut. Kanske är det att ni behöver hjälp med hämtning på förskolan eller läsa läxor på eftermiddagarna? Eller är det alltid kaos och sönderstressigt på morgonen, då kanske det är här behovet av barnvakt är som störst. Ni beskriver för oss hur era önskemål ser ut så löser vi det på bästa sätt med er barnvakt Stockholm.

Hur lång tid får vi räkna med att det tar från det att rekryteringsprocessen börjar till att vi faktiskt har en barnvakt till våra barn? Det är flera faktorer som spelar in här såsom kravbilden samt vilka specifika önskemål ni har. Har vi tur så kan det finnas en kandidat som redan finns hos oss, om det inte är så får ni nog räkna med ca 1-3 veckor innan det blir aktuellt.

Våra barnvakter är otroligt barnkära och 100 % fokuserade på ditt barn under sitt uppdrag. Vi erbjuder trygg och lekfull barnpassning och alla våra barnvakter är självklart utbildade i HLR. Läs mer här!

Barnvakt Stockholm

BARNVAKT STOCKHOLM, FÅ VARDAGEN ATT GÅ IHOP BÄTTRE ÄN NÅGONSIN!

Image

På Trolliz fullkomligt älskar vi barn och deras energi och vårt primära fokus ligger på deras välmående och säkerhet. Det är i hög grad betydande att barnen har en meningsfull tid tillsammans med sin barnvakt Stockholm därför ser vi till att barnen stimuleras på rätt sätt genom lekfull och kreativ barnpassning. Vi på Trolliz vänder alltid ut och in på oss själva för att hitta bäst lämpade barnvakt Stockholm till rätt familj. Detta lyckas vi med gång på gång enligt våra kunders omdömen. När vi hjälpt till att rekrytera en barnvakt till en familj så följer vi kontinuerligt upp uppdraget så att allt verkligen fungerar på yppersta sätt.


Trygg och lekfull barnpassning


ANLITA EN BARNVAKT HOS OSS