BARNTRÄNING


VÄLKOMNA TILL TROLLIZ BARNGYMNASTIK HÖSTEN 2020

Image

Trolliz erbjuder lek och rörelse för barn i Stockholm. Tillsammans med våra engagerade ledare får barn mellan 3 och 7 år prova på olika idrotter under lekfulla former, bland annat fotboll, basket, gymnastik, brottning och friidrott. Höstterminen pågår under sex veckor, vi ses en gång i veckan under 45 min där barnen får träna och röra på sig under ledning av Trolliz duktiga och engagerade idrottsledare.

Information gällande Covid-19

Det finns i nuläget inga restriktioner eller beslut om att ställa in den vardagliga idrottsverksamheten, tvärtom uppmuntrar Folkhälsomyndigheten till fysisk aktivitet under anpassade former för att minimera riskerna för smittspridning. Vi följer kontinuerligt uppdateringar och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och deras direktiv. Givetvis kommer vi att avboka höstterminen om Folkhälsomyndigheten bestämmer det. Vi har alla ett individuellt ansvar att stoppa spridningen genom att vara hemma om vi känner oss sjuka och tvätta händerna ofta med tvål och ljummet vatten.

Om kursen skulle bli inställd p.g.a restriktioner för Covid-19 så återbetalas givetvis hela terminsavgiften.

Under hösten 2020 finns vår barnträning på följande orter:
Solna start v. 38

STOCKHOLMS ROLIGASTE BARNTRÄNING HITTAR NI HOS TROLLIZ

IDROTSSGLÄDJE

Image

Vi på Trolliz tycker att idrott är jätteroligt! Och den idrottsglädje vi känner vill vi gärna sprida till alla barn med spring i benen. Vi vet att det finns mängder av aktiviteter för barn idag men hur ska man som barn veta vad man tycker är roligt, om man inte får prova? Man måste ju få prova sig fram! Därför har Trolliz skapat ett ”prova-på”- koncept med olika idrotter, så att man får en chans att hitta de sporter man tycker är allra roligast.

Med betoning på roligt; Trolliz handlar nämligen om idrottsglädje och vår vision är att skapa en aktiv och lekfull vardag för barn med spring i benen!


Anmäl er till Stockholms roligaste barnträning


ANMÄL DITT BARN HÄR