BARNTRÄNING


VÄLKOMNA TILL TROLLIZ BARNGYMNASTIK SOMMAREN 2020

Image

Trolliz erbjuder lek och rörelse för barn och föräldrar i Stockholm. Tillsammans med våra engagerade ledare får barn mellan 3 och 7 år prova på varierad bollträning tillsammans med sin förälder under lekfulla former. Sommarterminen är förlagd utomhus och pågår under fem veckor. Det är träning en gång i veckan under 45 min och barnen får tillsammans med sin förälder träna och röra på sig under ledning av Trolliz duktiga och engagerade idrottsledare. Vår sommarträning kommer framförallt att präglas utav övningar där bollar står i fokus. Idrottsglädje för hela familjen, hela sommaren!

Information gällande Covid-19

Det finns i nuläget inga restriktioner eller beslut om att ställa in den vardagliga idrottsverksamheten, tvärtom uppmuntrar Folkhälsomyndigheten till fysisk aktivitet under anpassade former för att minimera riskerna för smittspridning. Vi följer kontinuerligt uppdateringar och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och deras direktiv. Givetvis kommer vi att avboka sommarterminen om Folkhälsomyndigheten bestämmer det. Vi har alla ett individuellt ansvar att stoppa spridningen genom att vara hemma om vi känner oss krassliga och tvätta händerna ofta med tvål och ljummet vatten. Vi har gjort en riskbedömning med hjälp utav Folkhälsomyndighetens riskbedömningsverktyg och kommit fram till att en sommartermin går att genomföra utomhus med ett begränsat antal deltagare samt anpassade aktiviteter där vi håller avstånd till varandra.

Om kursen skulle bli inställd p.g.a restriktioner för Covid-19 så återbetalas givetvis hela terminsavgiften.

Under sommaren 2020 finns vår barnträning på följande orter:

Sundbyberg start v. 26
Sollentuna start v. 26
Solna start v. 26

STOCKHOLMS ROLIGASTE BARNTRÄNING HITTAR NI HOS TROLLIZ

IDROTSSGLÄDJE

Image

Vi på Trolliz tycker att idrott är jätteroligt! Och den idrottsglädje vi känner vill vi gärna sprida till alla barn med spring i benen. Vi vet att det finns mängder av aktiviteter för barn idag men hur ska man som barn veta vad man tycker är roligt, om man inte får prova? Man måste ju få prova sig fram! Därför har Trolliz skapat ett ”prova-på”- koncept med olika idrotter, så att man får en chans att hitta de sporter man tycker är allra roligast.

Med betoning på roligt; Trolliz handlar nämligen om idrottsglädje och vår vision är att skapa en aktiv och lekfull vardag för barn med spring i benen!


Anmäl er till Stockholms roligaste barnträning


ANMÄL DITT BARN HÄR