BARNPASSNING


TROLLIZ ERBJUDER TRYGG OCH LEKFULL BARNPASSNING I STOCKHOLM

Image

Våra barnvakter är otroligt barnkära och givetvis 100 % fokuserade på ditt barn under sitt uppdrag. Vi erbjuder trygg och lekfull barnpassning och alla våra barnvakter är självklart utbildade i hjärt- och lungräddning.

.

VI HJÄLPER ER ATT FÅ IHOP VARDAGSPUSSLET

LEKFULL BARNPASSNING

Image

Vi på Trolliz älskar barn! Våra barnvakter är lekfulla, kreativa och ansvarsfulla och vi ser till så att ni får en lugnare vardag. Det är mycket som ska hinnas med under veckorna och det är ofta svårt att få ihop allt, Trolliz är er förlängda arm – vi hjälper er att få ihop vardagspusslet! För oss är det viktigt att timmarna tillsammans med er barnvakt blir meningsfulla för barnet.

Vår grundtanke är att alla familjer och barn är unika. Vi skräddarsyr er profil efter ert behov och kommer fram till en lösning som passar just er familj bäst. Det är ni som bestämmer hur timmarna med barnvakten ska se ut. Våra barnvakter kan hjälpa er med allt från att hämta och lämna på förskola och skola till att laga mat, läsa läxor och naturligtvis leka! Med betoning på leka; Trolliz handlar nämligen om lekfull barnpassning! Vi vill att ni ska känna er trygga i våra händer och har därför  med omsorg valt ut våra barnvakter.

Våra barnvakter utbildas självklart i hjärt- och lungräddning och vi kontrollerar alltid belastningsregistret. Det du kan förvänta dig av våra barnvakter är att full uppmärksamhet ligger på barnet, att de deltar i aktiviteter tillsammans med barnet och är engagerade i sin uppgift.


Vi hjälper er att få ihop vardagspusslet


Anlita en barnvakt hos oss