BARNPASSNING STOCKHOLM


När det avser barnpassning Stockholm så är utbudet massivt och hur ska man veta att det blir rätt person för jobbet? Det ligger ett stort ansvar på den barnvakten som man ska ta in i sin familj. Gör ett smidigt och klokt val genom att vända er till oss på Trolliz Barnpassning så hjälper vi er under hela processens gång. Vi sköter om all rekrytering med intevjuer, bakgrundskoll, referenser, utdrag hos polisen mm. Vi lämnar inget åt slumpen utan allt görs mycket ingående och genomgripande. Sedan när vi har en eller flera kandidater så får de skriva en personlig presentation till er och då kan ni välja ut en eller flera att träffa i er hemmiljö för en privat intervju. Då får ni möjlighet att ställa frågor som ni vill lyfta med kandidaten. Skulle det härefter kännas tillräckligt intressant och att ni verkar trivas med personen så går man vidare och anställer barnvakten för uppdraget som gäller barnpassning Stockholm. Vi på Trolliz ställer höga krav på våra barnpassare! Det ska vara givande timmar för barnen när de är med sin barnvakt. Kreativitet, lekfullhet och stimulerande är några aspekter som vi alltid utgår från.

Då alla familjer är speciella så ser vi till göra en personlig planering utefter hur era önskemål ser ut. Ni kan få hjälp med alltifrån: Läsa läxor, laga mat, lämna och hämta på förskola/skola & barnpassning som är av lekfull karaktär

Våra barnvakter är otroligt barnkära och 100 % fokuserade på ditt barn under sitt uppdrag. Vi erbjuder trygg och lekfull barnpassning och alla våra barnvakter är självklart utbildade i HLR. Läs mer här!

Barnpassning Stockholm

BARNPASSNING STOCKHOLM, NÄR NI VILL HA DEN BÄSTA!

Image

Berätta för oss om hur ni vill att upplägget ska se ut för att ni ska få en mer harmonisk vardag. Vi är här för att stötta, avlasta samt hjälpa er på det mest optimala sättet när det rör barnpassning Stockholm. Högst på vår lista när det kommer till vår barnvaktsförmedling är barnsäkerheten. Samtliga barnvakter är utbildade i hjärt- och lungräddning och är fullt försäkrade genom Folksam i både ansvarsförsäkring såväl som olycksfallsförsäkring. Vi tummar aldrig på säkerheten kring våra barn när det avser barnpassning Stockholm!


Trygg och lekfull barnpassning


ANLITA EN BARNVAKT HOS OSS