BARNGYMPA STOCKHOLM


Fysisk aktivitet är något alla barn mår bra av, de får utlopp för energin som spritter i kroppen och får möjligheten att utveckla motorik och koordination vid exempelvis barngympa Stockholm. Börjar man att aktivera barnen i ung ålder så för det med sig vinsten i att det blir en naturlig del i barnets liv med rörelse och motion. De kommer att få lättare med inlärning i förskola/skola och i allmänhet stimulera barnets sociala och mentala utveckling. När det kommer till små barn i åldrarna 3-7 år så är det oerhört betydelsefullt att få in lek och skoj i aktiviteten. För att de ska bibehålla intresset och koncentrationen.

På Trolliz har vi tagit fram ett upplägg som går ut på att barnen får prova på varierade sporter under en och samma termin. Där ingår bland annat barngympa Stockholm. De får också ge sig på att testa: fotboll, brottning, friidrott och basket. Terminen startar alltid med Lek/Kom igång så att det blir en klok mjukstart för barnen. När det handlar om barngympa Stockholm hos oss på Trolliz så får barnen pröva roliga och spännande övningar från grunden såsom: balansera, åla, hoppa, krypa, rulla och klättra. Utmärkt rörelseträning med andra ord!

Barngympa Stockholm

BARNGYMPA STOCKHOLM, FAMILJÄR OCH GLÄDJEFYLLD STÄMNING HOS OSS!

Image

Vill era barn anmäla sig till att vara med på barngympa Stockholm men ni är lite osäkra på om era barn kommer att vilja fortsätta med det en hel termin? Fördelen med att anmäla ert barn till oss på Trolliz är att barngympa Stockholm är att de får prova på gymnastik under ett av sex tillfällen under terminen. Sedan testar de alltså andra idrotter resten av tillfällena. Detta gör att de kan i lugn och ro komma fram till vad de tyckte var roligast att hålla på med. Då är det lättare att sedan anmäla dem till en enskild idrott då de har fått chansen att prova sig fram. Detta koncept är mycket uppskattat, både av föräldrarna och barnen.

Är ni intresserade av att testa Trolliz upplägg och till exempel barngymnastik Stockholm? Kul, läs mer här! Det går givetvis utmärkt att anmäla sig där också. Barnen behöver ha med sig ett par skor som är lämpliga för ändamålet samt bekväma kläder att röra sig i. Hjärtligt välkomna till ett glatt och engagerat gäng på Trolliz!


Anmäl er till Stockholms roligaste barnträning


ANMÄL DITT BARN HÄR