BARNGYMNASTIK SOLNA


I dagsläget finns det en riklig tillgång av olika sorters aktiviteter för barn i området kring Solna-trakten. Att få ihop livspusslet med arbete, hämtning & lämning, fritidsintressen samt allt som ska göras hemma ställer höga krav på föräldrarna. För barnen är det naturligtvis inte lätt att veta vad de vill hålla på med för aktivitet direkt utan det vanliga är ett de testar sig fram. Klart att man måste få prova på olika saker som till exempel barngymnastik Solna. Vi på Trolliz har verkligen tänkt till för att underlätta för alla aktiva genom att bilda en prova-på termin. Hur fungerar det i praktiken? Jo, barnen får under terminens gång prova sex stycken varierande idrotter. Och vi lovar, utbudet är stort! Alltifrån Friidrott, basket, fotboll, brottning och barngymnastik Solna. Det finns något för alla och det bästa är att de får chansen att på ett smidigt sätt testa på olika typer av idrotter.

Barngymnastik Solna är suveränt för barnen om de vill ha roligt och vill röra på sig. I vår barnträning får barnen testa på att balansera, åla, krypa, hänga, klättra, rulla och hoppa.

Flera varierande moment som gör att barnen övar upp motoriken såväl som mångsidig rörelsefärdighet.

Barngymnastik Solna

DAGS ATT ANMÄLA DITT BARN TILL BARNGYMNASTIK SOLNA!

Image

Vilken ålder är det som gäller om man vill börja på Trolliz och testa barngymnastik Solna? Alla barn som är mellan 3-7 år får prova gymnastik hos oss. Vi har delat upp det så att barnen som är i ålder 3-4 år går i en grupp som kallas för Trolliz Mini och resten av gänget som är mellan 5-7 år går i Trolliz Maxi.

Det enda som ni som föräldrar behöver tänka på är att barnet ska ha med sig: användbara skor och lämpliga träningskläder för exempelvis barngymnastik Solna.

Våra otroligt duktiga ledare är väl utvalda och har erfarenhet samt utbildning inom idrott, ledarskap och framförallt av barn. Ni kommer känna att ni blir väl omhändertagna av oss på Trolliz!

Vi har två åldersgrupper; Trolliz Mini (3-4 år) och Trolliz Maxi (5-7 år).

Vill du också vara med i Trolliz Idrottsskola? Välkommen att anmäla dig!


Anmäl er till Stockholms roligaste barnträning


ANMÄL DITT BARN HÄR