BARNGYMNASTIK SOLLENTUNA


Letar ni efter ett härligt ställe där era barn kan få uppleva sann idrottsglädje och duktiga ledare? Då kan vi varmt rekommendera Trolliz, vi finns i Sollentuna, Solna och Sundbyberg. Här möts ni av värme, engagemang och utbildade ledare! Åldrarna som gäller för de barn som vill utöva barngymnastik Sollentuna är följande: 3-7år. Så har era barn massor av energi och spring i benen så gör ni utmärkt i att komma och besöka oss.

Har ni varit med om att barnen vill gå på en aktivitet, och sedan redan efter ett par gånger har de tröttnat och vill hoppa av. Då står man där och kanske har betalat en terminsavgift helt i onödan. Vi på Trolliz har en bra lösning! Hos oss kan barnen få chansen att prova på flera olika sporter, under en och samma termin. Hela tanken är att barnen verkligen ska få prova på varierande aktiviteter. Då kanske de kommer på att det är just fotboll eller brottning de vill hålla på med. Eller varför inte barngymnastik Sollentuna. Just när det avser gymnastik så får barnen träna på motoriken eftersom det är en hel del balansträning, klättra, hänga, krypa mm. Fantastisk rörelse och koordinationsträning. Framför allt: barnen tycker att det är jättekul! För precis så är det för oss, vi vill att barnen ska upptäcka glädjen med rörelse. Ingen prestation, prestige eller krav. Rörelse ska väcka nyfikenhet, kännas spännande och vara roligt, detta uppmanar vi till ofta.

barngymnastik sollentuna

BARNGYMNASTIK SOLLENTUNA, ENGAGERADE & UTBILDADE LEDARE!

Image

Det ska kännas säkert och tryggt att låta sina barn delta i barngymnastik Sollentuna, det kan vi garantera hos oss. För oss är våra ledord grunden till hela vår verksamhet, vi värnar om: glädje, engagemang och trygghet. Detta håller vi högt och viker inte en tum från dessa viktiga grundstenar. Välkomna med era barn till oss på Trolliz, för rolig och varierande barngymnastik Sollentuna.


Anmäl er till Stockholms roligaste barnträning


ANMÄL DITT BARN HÄR