BARNFLICKA STOCKHOLM


Många småbarnsfamiljer kämpar oerhört för att få sitt liv att gå ihop med allt vad det innebär med arbete, familj, hushållsarbete, matlagning, lämna och hämta barn, läxläsning, barnaktiviteter mm. Kanske är det hög tid att inom kort finna en pålitlig och kunnig barnflicka Stockholm som kan underlätta er vardag på ett värdefullt sätt.

Då blir er tid med barnen mer kvalitativ och harmonisk, utan stress och irritation som annars uppstår när allt ska ordnas med.

När ni väljer att anlita oss på Trolliz så kan ni känna er helt och hållet trygga med vår rekryteringsprocess. Den är nämligen gedigen och noggrant genomförd. Vi begär alltid utan undantag utdrag ur polisens belastningsregister hos de som söker arbete hos oss. Samt att den barnflicka Stockholm som söker en tjänst hos oss måste uppge åtminstone två referenser som vi grundligt kollar upp så att de stämmer. En omsorgsfull personlig intervju genomförs av oss och därefter så får de sökande även överlämna en personlig presentation samt en bild till familjen.

Därefter så får familjen välja ut den eller de sökanden som de är nyfikna på att träffa. Då ordnar vi ett möte i familjens hemmiljö och ytterligare en intervju kan då göras. Förutsatt att allt känns bra och ni har fått ett bra helhetsintryck så har ni nu er barnflicka Stockholm. Vi På Trolliz lämnar er inte i sticket här utan vi tar ansvar och stöttar regelbundet med uppföljning av uppdraget. Läs mer här!

Nanny

GEDIGEN REKRYTERING AV BARNFLICKA STOCKHOLM!

Image

Nu är det äntligen dags att få en lugn och trygg vardag för hela familjen. Det får ni genom att en driftig och skicklig barnflicka Stockholm träder in i era liv. Ibland räcker man som förälder helt enkelt inte till, man slår knut på sig själv men det fungerar ändå inte. Lösningen är då att kontakta oss på Trolliz Barnpassning så matchar vi ihop er med rätt barnflicka Stockholm som uppfyller er familjs önskemål och behov.


Trygg och lekfull barnpassning


ANLITA EN BARNVAKT HOS OSS